PureCoach, din personlige coach

Life coach, Jan Hansen

Jan Hansen

Life coach

Erfaring

  • Uddannet certified life and buisness coach ved Chalotte Charnell.
  • Over 100 timers coaching erfaring i forbindelse med uddannelse
  • Uddannet faglært landmand med diverse lederkurser
  • Brandmand ved den lokale brandstation i Bording, ved frivillige beredskabet i Herning og i marine hjemmeværnet i Århus.
Life coach

Hvem henvender jeg mig til?

Jeg har et særligt blik for, hvad der kan hjælpe dig, som mand, videre fra en skilsmisse. Måske har du lige fået at vide, at din partner vil skilles, og hvad så nu? Du sidder i sorg til op over begge ører og ved ikke, hvordan du skal handle eller agere.

Jeg har erfaring, der gør, at jeg ved, hvordan man på den anden side af en skilsmisse, kan se tilbage og ønske, man havde gjort tingene anderledes – bedre, mere ordentligt, både for sine børn, partner og egen skyld. Men når krisen rammer, har vi ikke altid evnen og redskaberne til at handle, som (set i bakspejlet) gerne vil.

Jeg har selv erfaring fra en skilsmisse tilbage i 2004 fra mine børns mor, hvor jeg netop manglede den hjælp, som jeg nu håber at kunne give dig.

Det er derfor her jeg kommer ind i billedet. Jeg kan hjælpe dig med at komme bedst muligt igennem din livskrise, ud på den anden side, hvor du igen begynder at leve det liv du drømmer om.

Jeg kan guide dig igennem de konklifter og situationer, der opstår – eller måske allerede er opstået. Klæde dig på til at kommunikere på en respektfuld og ordentlig måde, og samtidig lære dig at navigere i din nye rolle og selvbillede.

For mange er det en kæmpe sorg pludselig at skulle se sig selv som skilsmissefar, eller fraskilt mand. Sammen får vi dig igennem de processer, der er nødvendige for at komme helet og styrket ud på den anden side.

Skilsmisser er sjældent uden gidsler, og måske er bølgerne allerede gået højt, og der er børn i klemme.

Jeg kan hjælpe dig med at blive skarp på, hvilke udgave af dig selv, du gerne vil være – ikke bare lige nu, men også fremadrettet.
I et coaching forløb hos mig, får du redskaber, som du hele tiden kan hive redskaberne frem og bruge dem i din dagligdag.

Jeg hjælper dig styrket igennem din skilmisse og efterdøningerne af den.

Vi skal have dig derud, hvor du igen har styringen over dit liv, derud hvor du får forløst dit fulde potentiale og lever dit bedste liv.

Life coach

Min tilgang

Jeg har en bred erfaring med mennesker i krise, da det er noget, jeg har beskæftiget mig med igennem hele mit arbejdsliv.

Det gælder både som coach, brandmand og ikke mindst i mit job i en handelsvirksomhed, hvor jeg har arbejdet de sidste 7 år.

Det vigtigt for mig – både som coach og konsulent – at møde hvert enkelt menneske i deres krise, se på dem på et holistisk plan, da jeg tror på, at det den måde vi skaber et fundament for at komme bedst muligt ud på den anden side, som glade og harmoniske mennesker – mennesker i balance.

Jeg beskæftiger jeg mig blandt andet med mennesker, som har fået deres landbrug købt på tvangsauktion. Her møder jeg oftes  familier i krise, sorg og frustration, og jeg har erfaret, hvor vigtigt og betydningsfuldt det er at sætte mennesket i centrum.

Man står med mennesker i krise, ikke blot landmanden, fordi han er blevet “fyret” fra gården, men en hel familie, der mister deres arbejdsplads og hjem, måske tilknytningen til lokalområdet og børnenes skole og relationer.

Og måden de bliver mødt på, som i en coach situation, er altafgørende for, at de kommer godt og trygt videre.