Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Jeg bekræfter at jeg er bekendt med persondataforordningen, som trådte i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

 
I forbindelse med køb eller download af gratis materiale hos Purecoach Aps, har du indtastet en række personoplysninger.

 Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspedering af dit køb eller download, da det er nødvendigt, for at jeg kan opfylde min del af handlen samt regnskabsmateriale, som ifølge lovgivningen skal, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Jeg har ved sign-up bokse tydeliggjort, at når du giver mig din e-mailadresse, giver du dit samtykke til, at du samtidig skriver dig op til at jeg må kontakte dig.

 

Datasikkerhed

 Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 
Jeg anvender tredjeparter til behandling af:

–       dine betalingsoplysninger: 

 –       dine køb: 

 –       håndtering af nyhedsbreve via e-mail: 

 

Indsigt og klager

 Du kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg har om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

 Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. 

 

Henvendelse herom kan ske til: janhansen@godmail.dk