PureCoach, din personlige coach

Life coach, Jan Hansen

Kom styrket igennem skilsmissen med et personligt coaching forløb

Personlig coaching er en samtaleform, som vil klæde dig på til at opnå bevidsthed om alle dine muligheder og styrker, og gøre dig i stand til at skabe en forandring i dit liv.

Personlig coaching hos mig vil give dig styrken og redskaberne til at leve det liv du ønsker. Igennem samtale finder vi sammen ud af, hvad der er meningsfuldt for dig, og hvad du drømmer om, og hvad der forhindrer dig i at opnå det.

Personlig coaching er for dig, der har brug for hjælp til at komme videre fra, hvor du står lige nu. Du ønsker at udvikle og rykke dig – og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg kan hjælpe dig med at forløse dit fulde potentiale – både dit menneskelige potentiale og potentialet i relationerne til de mennesker du har omkring dig.

Mange tror, at personlig coaching handler om at blive i stand til at opnå vilde business succeser, og andre helt konkrete, målbare resultater. Men for de fleste handler det om at blive bevidst om, hvilke værdier, der tæller, hvem vi egentlig gerne vil være, og hvilke mønstrer, der skal brydes. 

Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, og jeg tror på, at der skal være balance i tingene for, at der er balance i os som mennesker. Når der er balance i os, kan vi leve som vores mest autentiske selv. 

Og det starter med bevidstheden. 
Vi skal blive bevidste om, hvordan vi gerne vil agere i og håndtere en konflikt. 
Er vi ikke bevidste om det, kører vores system på autopilot og gentager gamle, potentielt uhensigtsmæssige mønstrer. Og det er dem vi sammen kan bryde. 

Jeg hjælper dig med at blive den udgave af dig selv, som du drømmer om at være.

Life coaching Jan Hansen

Sådan ser et coaching forløb ud

Alle forløb er individuelle, da jeg tror på, vi alle er forskellige og dermed ikke passer ned i en one-fits-all model.

Typisk består et forløb af 4-8 sessions, og de kan foregå både ved fysisk fremmøde i Bording, eller online via videosamtale. Det kan også kombineres, alt efter hvad der passer dig bedst. For nogen kan det noget at sidde i samme rum, og for andre er et online møde lige så rigtigt – der er ikke noget, der er bedre end andet. Det vigtigste er at finde den løsning, der passer bedste til dig og dine behov.

I forbindelse med den gratis forsamtale, har du mulighed for at danne dig et indtryk af mig som person og coach. Det er min måde at danne grundlag for en tryg start på relationen – du får mulighed for at mærke, om du føler der er kemi.
Det er altafgørende for sessionerne og din udvikling, at du føler dig tryg og tilpas, da vi i langt højere grad åbner op, når vi føler os trygge.

Jeg vil møde dig og dine udfordringer med respekt. Og du vil opleve, at du går fra hver session med konkrete redskaber og værktøjer, som du kan gøre brug af allerede, når du træder ud af døren.

Hver samtale afsluttes med en kort opsamling, så du føler, du går derfra med samlede tanker. Vi kan nå vidt omkring i en session og det kan være overvældende mange ting, der dukker op, nye ting at forholde sig til og nye redskaber til at tackle kommende udfordringer med. Derfor er en kort opsamling en vigtig del af samtalen.

Ligeledes aftaler vi en ny tid, inden vi siger farvel, så vi sikrer, du kommer godt fra start.

Min erfaring er, at der er størst effekt af samtalerne, hvis der er mellem 7-14 dage mellem de to første, herefter kan der godt gå længere tid.

Nogen føler, de er klar til at stå på egne ben efter 4 sessions, andre 8, og nogen finder en tryghed i at vide, at de altid kan give lyd, hvis de har brug for en session, hvis der dukker udfordringer op eller de har brug for at få en anden vinkel på en problemstilling i livet. Og derfor er alle forløb individuelle, vi finder sammen ud af, hvad der passer til dig.

Hvorfor har du brug for en coach?

Du står et sted i dit liv, hvor du kan mærke, der skal ske en forandring, men du har brug for hjælp til at komme igang og videre – og det kan en coach hjælpe dig med. 

Kom ud af hovedet

Vi lever ofte i vores egen virkelighed, vi ser kun det vi kan se, en coach hjælper med at drømme større og åbne øjnene for nye potentialer.

En coach kan hjælpe dig med at komme ud af den bobbel, det kan føles som om, du lever i – hjælpe dig med at opdage og se, hvad du endnu ikke har set.

Du kan få hjælp til at komme af med skyklapperne, så du kan se ud i horisonten – der ude, hvor dine drømme ligger og venter på, at du bliver klar til at række ud efter dem.

Derfor har du brug for en coach
Purecoach.dk

Gratis forsamtale

Det kan være svært at finde den rette coach, hvor kemi og tillid går op i en højere enhed, og du sidder helt sikkert med en masse spørgsmål.

Derfor tilbyder jeg en gratis forsamtale til alle nye klienter, hvor vi forventningsafstemmer og du har mulighed for at få svar på alle de spørgsmål du måtte sidde med.  På den måde bliver du klædt på til at træffe beslutningen om, hvorvidt det er mig, der skal hjælpe dig videre.

Hvis du har besluttet dig for, at du vil starte i et forløb eller til en session hos mig, så booker vi en tid til den første samtale.